Entertainment Room- Before & After

We completely transformed our customers basement into a warm and inviting entertainment room with a custom  built bar, built-in wall unit and barn style close door,

Custom Designed Rustic Bar - Before & After

This beautiful bar was constructed from a combination of reclaimed and new barn wood. We capped the existing support posts and the upper bulk head creating the look of installed reclaimed barn beams. The bar features a Live Edge Walnut serving counter with solid Maple back counters. We installed beautiful stone on the back wall and tied it all together with a custom made mirror and a copper foot rail rescued from a 100 year old hotel located in London, ON.

Built-in Wall Unit - Before & After

The combination of the modern designed home married with this rustic built-in was a perfect match. It created a beautiful warm and cosy room to relax in after a long day and a inviting space to entertain family and friends.


Custom Built-in Corner Wall Unit - Before & After

With a clean look, this custom corner wall unit design added beauty to a dull space and provided much needed storage.